علت تشکیل لایه روغنی روی چایی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

بعضی اوقات پس از رسوب زدایی کتری یا سماور، زمانی‌که چایی می‌ریزیم بر روی سطح چایی داخل لیوان، لایه‌ای روغن مانند تشکیل می‌شود. علت چیست؟

چون املاح کلسیم و منیزیم کربنات چرب هستند؛ و سطح زبر داخل کتری تمیز شده دیگر در دسترس شان نیست؛ معلق شده و به‌صورت لایه‌ی چربی دیده می شوند. اگر از آب تصفیه استفاده شود دیگر این لایه چربی دیده نمی‌شود.

X

Right Click

No right click